(019) 517 2000

Paikallinen osaaminen vahvuutena

Luotettavaa, tavoitteellista toimintaa terveyden, hyvinvoinnin ja turvallisuuden edistämiseksi.
Tarjoamme työpaikkojen ja yrittäjien tarpeisiin perustuvaa ennaltaehkäisevää toimintaa ja joustavia sairaanhoitopalveluja Loviisan ja Itä-Uudenmaan alueella.

Tiiviillä yhteistyöllä ja yhdessä asiakasyrityksen kanssa laaditun toimintasuunnitelman avulla luodaan edellytykset henkilöstön terveyden ja työkyvyn tehokkaaseen tukemiseen. Oikea-aikaisilla ja oikein suunnatuin toimin pyrimme vähentämään henkilöstön sairauspoissaoloja ja ehkäisemään ennenaikaiset työkyvyttömyyseläkkeet. Sitoudumme edistämään asiakasyritystemme strategisia tavoitteita. Näin hyötyvät sekä henkilöstö, että yritys: yrityksen tulos paranee ja henkilöstön työtyytyväisyys lisääntyy.

Kokonaisvaltaisen työhyvinvoinnin ja työterveyden tukemisen toteutamme moniammatillisen tiimin avulla.Työterveystiimissämme on työterveyslääkäri, työterveyshoitaja, työfysioterapeutti ja työpsykologi.

Yhteistyö lääkäriaseman yleis- ja erikoislääkäreiden kanssa takaa nopean hoitoonpääsyn.

Ergon työterveyshuollon yritysasiakaskysely 2018>>

Terveystarkastuksen esitietolomake

Olkaa hyvä ja tulostakaa tarkastuksen esitietolomake ja täyttäkää se ennen vastaanotolle tuloa.


Lotten Nyström

työterveyshoitaja
(sopimukset, uudet asiakkaat)
lotten.nystrom@loviisanlaakariasema.fi
puh. (019) 517 2000


Arto Svensk

Työterveyspsykologi
puh. (019) 517 2000


Leena Olsén

työterveyshoitaja
(kumppanuussopimukset)
leena.olsen@loviisanlaakariasema.fi
puh (019) 517 2000


Mari Ahoranta

työterveyshoitaja
mari.ahoranta@loviisanlaakariasema.fi
puh (019) 517 2000

Työterveyshuollon yritysasiakaskysely 2018

Viime vuoden lopulla teimme asiakastyytyväisyyskyselyn työterveysasiakkaiden keskuudessa. Vastausprosentti oli hieman alhainen, mutta saamamme vastaukset erittäin hyviä. Asteikko oli 1-5 ja saamamme yleisarvosana 4,61. Innovatiivisuus ja uusiutumiskyky-kohdassa meillä on parantamisen varaa, arvo siinä 3,87. Sen sijaan käytännön yhteistyön sujuvuus työterveyshoitajan ja lääkärin kanssa olivat 4,63 ja 4,55, erinomaiset siis.

Kommentteja vastauksissa: ”Suuriin ketjuihin verrattuna Ergo on ihmisen kokoinen ja joustava lääkäripalvelu.” ”Ehdottomasti valttikorttina ystävällinen, asiakkaansa tunteva, auttava ja joustava palvelu, joka kattaa perussairaudet hyvin.” ”Suppeat aukioloajat ovat välillä esteenä.” ”Paikallinen ja luotettava, koska ei ole iso ketju, joka vaan rahastaa. Työterveys on sektori, jolla voi helposti maksaa ”ilmasta”, mutta Ergossa ei. Siellä ei tarjota turhaa, vaan hoidetaan oikeita asioita oikea-aikaisesti.” ”Monen vuoden kokemus ja on toiminut hyvin.” ”Kaikki osa-alueet toimivat erittäin hyvin.”