(019) 517 2000

Terapeutit

Psykoterapeutti
Maarit Alvari

 

Työterveyspsykologi

 

Arto Svensk

Charlotta Suokas

 

Osteopaatti
Topias Aro-Harle
 

Aro-Harlen erityisosaamiseen kuuluvat mm. kraniaali-, viskeraali-, biodynaaminen ja klassinen osteopatia.

Osteopatia on hellävarainen ja lempeä hoitomuoto, jolla voidaan hoitaa kaikenlaisia häiriötiloja ja ongelmia kehossa. Hoidolla on tarkoituksena aktivoida kehon omat parantavat mekanismit sekä palauttaa kehon normaali tasapaino, ryhti ja liikkuvuus. Tarpeen mukaan käsitellään häiriöityneitä kudoksia, hermostoa ja elimiä, mutta aina on tarkoitus hoitaa kokonaisuutta ja nähdä ongelman syyt. Esimerkiksi kipeää niskaa on turha hoitaa, jos jännitykset ja epätasapaino lantiossa ovat kivun alkuperäinen syy.

Osteopaattinen hoito sopii kaikille vastasyntyneestä vanhuksiin niin akuuteissa kuin kroonisissakin ongelmissa. Hoidolla voidaan saada apua mm. erilaisiin kiputiloihin, puutumisiin, hermoston ja verenkierron ongelmiin, tuki- ja liikuntaelimistöongelmiin, vatsan alueen toimintahäiriöihin, päänsärkyyn ym.

Homeopaatti
Inge-May Lång

 

Homeopatiassa potilasta hoidetaan kokonaisvaltaisesti ottaen huomioon niin fyysiset kuin psyykkisetkin oireet. Käydään myös läpi sairaushistoria ja tarkastellaan oireiden esiintyvyyttä. Hoito tapahtuu haastattelulla, ensimmäinen käynti on 1,5 h. Jokaiselle potilaalle etsitään yksilöllinen, juuri hänelle sillä hetkellä sopiva lääke.

Homeopaattiset lääkkeet eivät aiheuta sivuoireita ja niitä voi käyttää samanaikaisesti muiden lääkkeiden kanssa. Lääkeaineet ovat Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskuksen hyväksymiä.

Hoito sopii kaikenikäisille, vauvasta vaariin ja myös raskaana oleville.

Homeopatia auttaa monenlaisiin vaivoihin, esim. tulehduskierteisiin (keuhko-, poskiontelo- , kurkku- ja virtsatietulehdukset), hormonaalisiin vaivoihin, iho-ongelmiin, allergioihin, heinänuhaoireisiin, erilaisiin kiputiloihin,  unettomuuteen, ahdistuksen ja masentuneisuuden oireisiin, paniikkioireisiin, vatsavaivoihin ym.

Hierojat
Kenneth Jernmark

(koulutettu hieroja)

 

Mats Spets

(koulutettu hieroja)

OMT-Fysioterapeutti
Risto Paloheimo

Loviisan Lääkäriasema ERGO

Kuningattarenkatu 11
Kauppakeskus Galleria 2.krs
07900 Loviisa

VAIHDE/ AJANVARAUS
(019) 517 2000

AVOINNA:
ma-pe: 08:00–16:00

Kesäaika (1.6.-31.8.):

ma-to: 08:00-16:00

pe: 08:00-14:00

LABORATORIO:
ma-to: 08:00–15:00
pe: 08:00–13:30